close
تبلیغات در اینترنت
طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو

فروشگاه اینترنتی اهورا
طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو ، در قالب word به همراه فهرست موضوع و معرفی طرح جداول سرمایه گذاری كل…



طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو

جمعه 02 مهر 1395
طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو ، در قالب word به همراه فهرست موضوع و معرفی طرح جداول سرمایه گذاری كل دوره بازگشت سرمایه فضای مورد نیاز اشتغال زایی سهم تسهیلات استانداردهای مربوطه بازارهای داخلی و خارجی عرضه کنندگان محاسبات مربوطه توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته است
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 202
فرمت فایل doc
حجم فایل 21 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

خلاصه طرح:

موضوع طرح : تولید و بسته بندی آبلیمو

ظرفیت : 800 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور بویژه استانهای جنوبی

سرمایه گذاری كـل: 2312 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 232 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 2080میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 16 ماه

اشتغالزایی : بیست نفر

مقـدمه:

علیرغم نیاز كشور به واردات محصـولات كشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات كشاورزی و فقدان امكانات كافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجـب از بین رفتن سرمایه های كــشاورزان داخلی و افزایـش نرخ واردات فرآورده های كشاورزی به كشـور می‌گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات كشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محــصولات را دو چندان می‌نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام می‌توانند پاسـخگوی هر دوی این مشكلات باشند.
هدف عمده صنایع غذایی بر دو نكته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای كه بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.
طرح حاضر نیز در همین راستا به تولید آبلیمو و بسته بندی آن اختصاص دارد. ذیلا اشاره مختصری به فرایند تولید آبلیمو خواهد آمد:
به منظور تولید آبلیمو در مقیاس صنعتی ، از لیمو های سبز نارس استفاده می شود زیرا با رسانده شدن این میوه در انبار با كاهش ضخامت لایه سفید رنگ داخلی لیمو و پوست جداره های داخلی، كیفیت بهتری از لحاظ عصاره گیری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن لیمو باید دارای 88-86% رطوبت و دمای 14-13 درجه سانتی‌گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار كردن، لیمو ها را خارج نموده و شستشو می دهند ، این شستشو باعث ضدعفونی محصول نیز شده و مانع از آلودگی های مختلف مانند Alternaria می گردد.
برای استخراج عصاره لیمو از پرس های حلزونی یا مارپیچی استفاده می شود و در مرحله بعد با استفاده از فیلتر پرس سپراتور ، پالپ از عصاره جدا می گردد. پس از خروج محصول از دی‌اریتور توس هموژنیزاتور همگن شده و به مدت سی ثانیه با حرارت 77 درجه سانتی گراد پاستوریزه و به دستگاه پركن/دربند هدایت می شود. پس از دربندی و لیبل زنی محصول نهایی آماده ارسال به انبار خواهد بود.

مناسب برای:

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه‌های زود بازده
گرفتن مجوز‌های لازم از سازمان‌های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی


طرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی است که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری تولیدی و یا خدماتی می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید می باشد بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می باشد.